A JÖVŐ HIMNUSZA

DALPÁLYÁZAT 12-25 ÉVES FIATALOKNAK

 

A Szertelen-kék Alapítvány dalpályázatot hirdet 12-25 éves fiatalok számára.

A pályázat célja, hogy saját gondolataitokat, érzéseiteket fogalmazzátok meg dalban arról, hogyan képzelitek el a jövőt.

Mit tartotok olyan értéknek, amelyet szeretnétek megőrizni a jövő számára? Mi az, ami vár rátok, és mit tehettek az értékek megőrzéséért, a jövő biztonságának megteremtéséért, hogy a jövőtök olyan legyen, amit szeretnétek.

A pályázat a fenntarthatóságot állítja a középpontba, ami azt jelenti, hogy a jelenben élőknek úgy kellene élni az életüket, hogy a jövő generációinak is élhető legyen a bolygó, és ne használjuk el azokat az erőforrásokat, amikre nekik is szükségük lesz.

 

Bármilyen zenei stílusban megszólaltathatjátok a gondolataitokat.

A dal hangvétele a himnusz műfajnak megfelelően lehet magasztos és erőteljes is. Leírhatjátok, hogy mi a fontos számotokra, de megjelenhetnek a félelmek és a bizonytalanság is.

Bizakodó, vidám hangvételű dalokat is várunk.

A beküldött dalok időtartama maximum 5 perc lehet.

 

Beküldési határidő: 2021. május 16.

 

A beküldött dalokat szakmai zsűri értékeli. A zsűri elnöke Szolnoki Péter, a hazai zenei élet kiemelkedő alakja, a Bon-Bon együttes énekese, fuvolistája, zeneszerzője.

 

A pályázó a dal beküldésével elfogadja a www.szertelenkek.hu honlapon található pályázati szabályzatot.


DÍJAZÁS

Az első helyezett dalt neves szakemberek közreműködésével stúdióban felvesszük, és megjelenési lehetőséget biztosítunk számára. Emellett az első három helyezett informatikai eszköz tárgyjutalomban részesül.

A nyeremény másra át nem ruházható, készpénzre nem váltható.

Eredményhirdetés: 2021. június 6.

 

A „Biztonságos világ” című projekt támogatója a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács.